Lite av varje

I lördags packades bilen full med hundar och grejjer + bästa Jenny, och vi begav oss mot Högbo. Jag råkade bryta en tå några timmar innan jag skulle åka hemifrån, men skam den som ger sig! Intog några smårtstillande piller och tejpade tån så blev jag nästan som ny igen. Winners never quit ;)
 
Bilresan med alla hundar gått jättebra. Det är så skönt att köra på natten i obefintlig trafik! Kl.5 på söndag morgon var vi framme vid utställningsområdet där vi mötte upp Mia med Nero. Med lite team work fick vi över alla våra saker och hundar till tältet. Kort därefter kom Damir med Tiger och Gabriella, Jonas och Carro med Aston. Jag tränade lite med Aston innan eftersom det var hans första utställning, det tog inte många minuter innan han förstod vad som krävdes av honom - jätteduktig var han verkligen!

Siri ställdes först i Valpklass där hon fick andra placering med Hederspris och otroligt fin kritik. Det ska bli så spännande att se vad som växer upp av henne :D

Tiger och Aston gick efter Siri i Juniorklass, båda killarna var superduktiga och fått Excellent. Tiger blev 1a och Aston 2a, båda med CK! Nero gick i Öppen Klass för första gången och stod för championatet. Trots att han inte riktigt var i utställningskondition just då pga matvägran iom löptik, blev det ett Excellent, klassvinst och CK för hans del! Tenny var sist ut av hanarna i Veteranklass och ett EXC och CK blev det för honom med. Så, i Bästa Hane var det 5 st hanar varav 4 var mina/från mig, hur kul kändes inte det?!! Nero blev 1a med CERT, CACIB och blev Svensk Utställningschampion! Tiger 2a med R.CERT och Aston 4a!
 
 
 
 
Nessa blev 2a i Unghundsklassen med CK och slutade som 4e Bästa Tik :) Jennys Issi slog på stort och tog hem CERT och CACIB och blev Svensk Utställningschampion hon med! Issi blev BIR och Nero BIM, det var så roligt att stå i BIR&BIM med en kär vän, underbart!
 
 
Hemresan var dock mindre rolig... Vid Hudiksvall kom tät dimma och höll i sig till efter Skellefteå. Men vi kom hem till slut, även om det stundtals kändes som att vi aldrig skulle komma fram! Jättetack till alla valpköpare och fodervärdar för en mycket lyckad utställning för Team RuffWood! ♥
 
Idag kom två av mina efterlängtade halsband från Bettans Brodyr. Är jättenöjd och väntar med spänning på resten :D
 
 

Och som grädde på moset fick jag ett telefonsamtal om att det finns 4 BPH platser för oss den 4e oktober i Piteå, lovely! Ska passa på att beskriva mina äldre tjejer här hemma. Arrangören har ont om tider just nu så de yngre RW-hundar som bor här uppåt får vi ta till våren och köra en heldag då :) Förra helgen gjorde Lilith och Hipp från B-Kullen fina BPH i Bjuv och under hösten ska fler RW-hundar runt om i landet beskrivas :D Tummen upp för våra duktiga valpköpare!

Nu hoppas jag att min brutna tå vill läka fort, i helgen ska vi showa i Finland nämligen!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0