BPH x7

Igår var det äntligen dags för vårt efterlängtade BPH! Det blev en tidig uppstigning för min del och tjejerna var också något missnöjda över att få gå upp tidigt. Vi kom fram till Grans Naturbruksgymnasium i god tid och de höll redan på att fixa med banan. Vi gjorde bort vaccinationskontrollen och ID-kollen. Tog ut Lillan som skulle gå först på en kontrollrastning innan beskrivningen och sen körde vi igång.
 
Det var hur kul som helst att gå BPH måste jag säga! Lillan, Maya, Kendi och Beatty var hur glada och busiga som helst och reagerade precis som jag förväntat mig - inga konstigheter alls :) På banan fanns flertal koner till de olika momenten, och de blev rejält tillmosade av mina bustjejer, haha! Arrangören får ju skylla sig själv som satt ut massa "leksaker" över hela gräsmattan ;) Synd att vår fältfotograf hade sjukfrånvaro, det vore jättekul att få återuppleva beskrivningarna. Vi hade det jättetrevligt och det blev många skratt. Är så mallig över all beröm som hundarna fått av testpersonalen!
 
Idag var det Neros, Tigers och Iris tur att göra BPH i Timrå. Allihopa gjorde jättetrevliga beskrivningar! Och jag/vi är så glada över att ha sådana engagerade fodervärdar som hjälper oss att utvärdera vår framtida avelsmaterial, och som i Tigers och Iris fall, även våra egenuppfödda hundar.
 
Här är en film på Iris beskrivning, det blev tyvärr inga filmer på Nero och Tiger pga teknikkrångel.
 
 
 
Snart ska jag sätta igång med planering av vårens beskrivningar, ska bli så kul att göra BPH igen!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0