Vinter!

Jag är inget större fan av vintern med tillhörande kyla och snö men jag måste säga att det är enormt skönt att snön är här nu. För nu slipper jag dagligen städa ur sand, grus, lera mm. som dragits in i massor av hundarna när det regnat så gott som hela tiden de senaste veckorna. Hundarna är rena och huset är rent, kan de bli bättre?!.
 
Men jag måste erkänna att det rätt fint med snö ändå, särskilt när solen är framme. Såhär såg det ut i Töre idag
 

Hundarna är förstås överlyckliga över att det är vitt på backen - man kan skutta i det, rulla i det, äta det mm. Finns helt enkelt mycket en amstaff kan sysselsätta sig med vintertid :)
 
Är glad att kameran följde med mig och Ami ut idag så jag kunde dokumentera Amis tjuvaktiga fasoner. Får man inte godis av matte fixa man det på egen hand. Och får en leksak på köpet tydligen!
 

I dagarna har vi börjat med att göra om i köket lite smått. Skåpluckorna ska målas om och nya tapeter och golv ska fixas. Tror det blir jättefint när det blir klart! Ett nytt köksbord och stolar måste vi ordna, de vi har sedan innan passar inte riktigt in här längre. Har spanat in lite nya saker på Ikeas hemsida som skulle göra sig mycket fina i vårt hem :) Renoveringsplaner för resten av huset börjar ta form nu när vi fått bo in oss lite mer. Tror man behöver få känna efter lite och ta sig tid att fundera ordentligt innan man går loss på väggar och golv.
 
BTW, är det fyra av Kendis valpar, eller rättare sagt juniorer, som är anmälda till Svensk Vinnarutställning i Stockholm i december. Superkul! Alla tummar och tassar här hemma kommer att hållas hårt för våra fina "barn" :) I helgen hejjar vi på Tiger som ska ställas i Sollentuna och får ett genrep inför Stora Stockholm!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0