Längtan

Åh, nu har vi så mycket spännande och roliga saker att se fram emot och jag kan knappt bärga mig! Till helgen blir det som bekant en tripp till Italien, ska bli så otroligt kul att träffa alla igen! Jag och Anna har börjat planera för Nelly, tror det kommer att bli jättebra ;)  
 
Anmälde några hundar ikväll till utställningen i Vännäs i mitten av juni. Vi dyker upp med Casper, Tenny & Nessa. Elsa och Tiger samt ev. Cherry ska också komma! Då måste Kendi få följa med också så vi kan ställa i Avelsklass :) En riktig familjeträff blir det! Nero är anmäld till Avesta utställningen som är under samma helg, han har redan visats för domaren som ska vara i Vännäs så det känns roligare att få en bedömning på honom av någon annan.
 
Det går framåt med vår flytt också, håller alla tummar och tassar att detta ska gå vägen nu! Ska bli så grymt skönt att ha ett alldeles eget hus som man äger.
 
Längtar jättemycket till vår kommande valpkull efter Maya och Kenta. Vet en annan som jag tror längtar nästan mer än mig ;) Fått se några nya kort på Kentas tidigare avkommor och känner mig ännu mer säker på att han kommer att komplettera Maya på bästa sätt. Bjuder på ett kort på Mayas stilige fästman ♥
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0