Helgen

Igår var det dag 1 av CUA utbildningen. Trots att denna utbildning varit mycket efterfrågad och efterlängtad här uppe i nordligaste Norrland var det endast fem (!!!) personer som anmält sig. Och detta trots förlängd anmälningstid! Av de fem anmälda var det bara tre personer som deltagit :/ Det är så otroligt synd att det inte finns mer intresse överlag för klubbarbete/föreningsliv hos hundfolket. Flera specialklubbar håller på att gå i graven, flera länsklubbar likaså... Men man bara ser på utan att röra en fena. Alla vill ha kvar utställningarna, men ingen vill hjälpa till så att dessa utställningar blir möjliga att genomföra. Tragiskt!..
 
Vi som var där hade iaf en mycket lärorik och givande dag som handlade om förberedelser inför utställning. Det är väldigt mycket att planera och fixa med långt i förväg. Jag tror att "vanliga" utställare skulle behöva få se vår 2½ kgs pärm för att inse vilket arbete som ligger bakom varje show ;)
 
 
 
Kvällen bjöd på mys med film och goda snacks :) Duktiga Daniel har underhållit hundarna hela dagen medan jag varit på utbildning så man kunde ta det lugnt ♥
 
 
 
Imorse råkade jag vakna 1½ timme innan min väckarklocka skulle ringt. Kl. 04.45 kändes inte som någon bra tid att gå upp på, men trots mina tappra försök att somna om i säkert en halvtimme, ville inte sömnen infinna sig riktigt så det var lika att kicka igång dagen med en promenad med Thor (som f.ö. inte var speciellt road över att bli väckt sådär tidigt). Vid 8-tiden var det dags att bege sig mot Piteå igen för dag 2 av utbildningen. Tur jag laddat upp med kaffe, energidryck och godis, för vi bestämde att hoppa över lunchrasten för att sluta lite tidigare istället. Så kl. 15 kunde jag titulera mig som Certifierad Utställningsarrangör :) Woop woop! Jättetack till Södra Norrbottens Kennelklubb som anordnat denna utbildning! Och tack till vår duktige handledare Ove!
 
Min dator har förresten fått för sig att återställa sig själv till fabriksinställningarna. Alla mina program, bilder och dokument är borta... Kommer inte åt säkerhetskopian som ska finnas på hårddisken och kan inte heller ställa tillbaka systemet till gårdagen då den funkade som den skulle, eller tidigare. Huuu! Hoppas att den silvriga förrädaren går att fixa till i veckan.
 
Nä, nu är det läggdags för min del, några timmar för sent som vanligt!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0