Dagarna går...

...och nu är det tydligen Påskhelg! Jag brukar vara duktig på att missa diverse högtider, men med alla påskhälsningar på FB var det svårt denna gång.
 
Igår var jag på Djursjukhuset och HD/ED röntgade Bobbo. Han svarade dock inte så bra på sederingen och var lite väl pigg. ED bilderna blev bra men när vi skulle röntga höfterna viftade han på svansen hela tiden, sköterskan fick till&med lägga en vikt på hans svans, haha! Han höll på att rycka till när man skulle ta röntgenbilder så vi gav upp till slut då vi inte lyckats få en enda bild som var helt bra, pga. att han ryckte till eller höll emot för mycket. Så EDn skickades in, HDn får vi ta en annan gång då vi ser till att ge honom mer sedering från början. I mitt tycke såg armbågarna fina ut, borde inte bli någon anmärkning. Höfterna befinner sig inom B-C spannet, bara att boka en ny tid så vi får ta nya bilder och skicka in.
 
 
 
 
Köpte en ny KONG leksak på Granngården igår när vi var på väg hem från Djursjukhuset. Beatty fick godkänna den idag och som det ser ut gick prylen hem :)
 
 
 
Ett bonuskort på Baby B ♥
 
 
 
Nu tänker vi ta helg! Inget särskilt är inplanerat, vi ska bara vara och njuta av det förhoppningsvis fina vädret :) Glad Påsk på er!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0