Årets första inlägg!

Vill börja med att tacka alla våra valpköpare, fodervärdar och vänner för ett bra 2012! ♥ Det har varit ett minst sagt händelserikt år för oss och ni som funnits vid vår sida i både med- och motvind är guldvärda. Och jag/vi är så glada över att få ha sådana underbara valpköpare, ni och era härliga RW hundar är anledningen till varför RuffWood finns ♥
 
Hänt hos oss då?
Mia och Nero sparkade igång utställningssäsongen 2013 med en dubbelutställning i Göteborg. My Dog. Nero vann sin klass med CK båda dagarna och placerat sig i Bästa Hane och tagit hem två R.CACIB. Det var hans premiär i Unghundsklass och man kan nog lugnt säga att den gått mycket bra :)
 
 
Årets första utställning för oss här hemma blev i Kajaani, Finland. Äntligen tog jag mig iväg dit! Har anmält hundar till denna utställning 2010, 2011 och 2012 men alltid var det något som kommit i vägen och vi inte kunnat åka. Men nu så! Sparky vann Championklassen, blev Bästa Hane med CACIB och slutligen BIR :) Beatty, som jag ställde ut själv för första gången fick ett Excellent och blev 2a i Unghundsklassen. Jag är ärligt mer glad över Beattys resultat och uppförande än över Sparkys CACIB & BIR. Hon var sååå duktig lilltjejen, skötte sig klockrent! ♥ Jättebra kritik fick hon med :) Woop woop!
 
 
 
 
Lilla Nessa blev inbjuden till Puppy Of The Year också :D Hon är den enda amstaffvalpen som under 2012 kvalificerat sig till Årets Valp! Superkul!!! Vi är så stolta över Lilla Blå!
 
 
Kendis barn växer på och snart är det dags för utställning i Valpklass för några av dem. Här kommer bilder på några av valparna, närmare bestämt Martin, Mio, Casper och Iris. Samt en bonusbild på lilla Doris som jag hälsade på i söndags :)
 
 
 
 
 
 
Både Beatty och Nessa hunnit bli röntgade också, väntar dock än på Nessas certifikat. Beatty fick C/C 0/1. Nessa har C/1 enligt HundData men jag misstänker starkt att hon har också ojämn ED, ev. HD också. Självklart kunde resultaten vara bättre, men de kunde lika väl vara sämre också. Så det blev helt OK resultat som vi känner oss nöjda med ändå. Nu är det Nelly och Sven ur A-Kullen som står på tur att röntgas. Sven ska göra HD/ED röntgen efter 2 års ålder och Nelly tar vi mest troligt nästa gång jag är i Italien (ja, jag har kontrollbehov och vill se själv, haha!) Sen är det B-Kullen som ska röntgas under året, och ev. några ur C-Kullen också. Jätteroligt att flera valpköpare ska röntga sina hundar, det tackar vi för! :)
 
Nåväl. Nu är det dags att återgå till vardagen igen. Imorgon är det fredag så ni läsare får ha en trevlig helg, för det tänkte vi ha nämligen!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0