Snart är det helg!

Våren är på G, känns lite väl tidigt, men jag klagar inte! Vore dock fint att slippa regnet och isen... Men men, förhoppningsvis blir vi av med allt detta snart! Längtar till det är barmark så viltspåret kan återupptas. Erica spårade med Casper i förggår och lilleman var hur duktig som helst :) Linnéa lämnade ett önskemål om att jag ska peppa henne att tävla med Iris i viltspår i höst, det ordnar vi ;)
 
Imorgon skulle jag egentligen till Distriktsveterinärerna för att fixa med Thors papper inför avresan till Melbourne på måndag, men vi fick ett annat datum som är längre fram i mars av karantänen i Australien, så han får åka senare istället. Och då blir det tyvärr ingen Årets Valp för Nessa på söndag, då tanken var att åka dit med henne i samband med att Thor skulle ner till Stockholm. Aja, vi får nöja oss med lilltjejens fina prestationer under 2012, de är inte fy skam direkt!
 
I helgen ska Sven åka på utställning i South Carolina med Kristina @ Kayo Kennels. Kristina har visat Sven tidigare med mycket bra resultat och vi håller våra tummar hårt för dem i helgen. Heja heja!
 
 
 
Hittade förresten superfina stickade valptröjor i stars'n'stripes tema. Självklart var man tvungen att inhandla ett par stycken :) Den största storleken de fanns i passar Martin rätt bra just nu, då slipper lillfjanten frysa ute när det är för varmt för vintertäcket.
 
 
 
 
Nu ska jag återgå till CUA plugget, det är otroligt mycket att plöja sig igenom i "lilla" pärmen... Men bara passa på att läsa när ryggen och benen ändå värker och man inte har något bättre för sig.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0