Idag är ingen vanlig dag...

...för det är Tennys födelsedag! Äntligen är min älskade gubbe veteran :D Det märks då inte att han blivit ännu äldre - pigg och kry är han, och vi hoppas på många fler bra år med honom ♥ Förutom att vara en alldeles, alldeles underbar hund och verkligen förgylla våra dagar, har Ten också gett oss en stabil grund för vår avel genom sina barn och barnbarn, det är vi otroligt tacksamma för! 
 
 
 
Och på tal om Tennys barnbarn har jag idag varit och hälsat på Bobbo/Blåbär/Bobby Blå (ja, kärt barn har många namn!) hos Lina & Fredrik. Lillprinsen är så härlig, påminner så otroligt mycket om sin mamma Lillan till sättet - en genomsnäll, go kille men med drag under galoscherna ;) Jag blir nästan avundsjuk på dem, vill också ha en sådan kille hemma, haha! Jag och Lina passade på att fota honom lite medan det fortfarande var ljust ute. Uppställningen gick väl sisådär OK, lilleman är nämligen inte ståtränad sedan innan, men ett par bra kort fick vi till :) Sedan blev det att klicka in honom lätt och påbörja ståendet och hantering under stående. Med lite träning kommer det att gå galant, han är så lättlärd och tillmötesgående så!
 
 


Elsa och Cherry haft utställningspremiär med mattarna Julia och Jessica på SPKNs inoff i Vindeln idag, båda fått jättefina kritiker och enligt iaf Julias rapport skött sig fint :)
 
RuffWood Cranberry Rose "Elsa" - 1kk, HP, BIR-Valp & BIG-1 Valp
Feminint uttryck. Välplacerade välburna öron. Goda proportioner skalle-nosparti. Vackra ögon. Kraftiga käkar, framträdande kindmuskler, korrekt bett. Mycket välkroppad för åldern. Välvinklad och välmusklad för åldern. Bra ben och tassar. Utmärkt svans. Rör sig utmärkt. Mycket lovande tik valp!
 
RuffWood Cherry Blossom "Cherry" - 2kk, HP
Charmig tikvalp. Välplacerade öron. Vackra ögon. Korrekt bett. Framträdande kindmuskler. Vacker hals. Något långt ländparti, väl anlagd skuldra, välvinklad fram och bak. Redan välmusklade lår. Bra ben och tassar. Vacker päls och färg. Rör sig väl. Trevligt temperament!

Bilder på de två små stjärnorna är utlovade till morgondagen :) Jag får istället bjuda på en bild på deras bror Casper som blev BIR-Valp med matte Erica förra lördagen på SST ÖNs inoff här i stan.
 
 
 
Casper har snart växt om sin mamma Kendi! Se bildbevis nedan! Inte den bästa kvalitén på Instagram-kortet dock... Förresten heter vi RuffWoodAST på Instagram om någon känner för att följa oss även där :)
 
 
 
Nej, nu är det bäst att jag går och lägger mig! Imorgon ska vi vara barnvakt åt världens sötaste lilla Iris från tidigt på morgonen. Det verkar bli superfint väder då också så det är lika bra att gå upp i vettig tid så man hinner med så många soltimmar som möjligt!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0