En helt vanlig onsdag

Ja, jag hoppas att det är onsdag, eller jag tror det i alla fall! Man blir lätt dagvild när mina dagar brukar se rätt så samma lika ut. Och det känns som att tiden går väldigt fort just nu, kan inte förstå att valparna redan är 6½ veckor gamla. I helgen är det dags för deras 3e avmaskning. Och imorgon ska jag boka tid för deras ID-märkning, vaccination och besiktning hos våra favoritveterinärer. Det projektet lär ta hela dagen då hundarna och valparna får alltid så mycket uppmärksamhet där och de gulliga veterinärerna tar verkligen god tid på sig att gosa med valparna :)
 
Fröknarna Blå (Ami & Nessa) har fått bada idag, de är inte de renaste damerna i byn. Jag tror bestämt att de smutsar ner sig med flit, de tycker verkligen om att duscha! Särskilt Nessa som skulle kunna stå under duschstrålen hur länge som helst. Hon gillar att bli torkad med hårtork också, konstig hund det där.
 
Lille Thor har fått ett träningspass på fotbollsplanen i eftermiddag. Apporteringen tyckte han var alldeles fantastiskt kul. Han var så duktig på att hålla apportbocken, dock tyckte han inte att han behövde lämna av den till mig, utan skuttade iväg med den i munnen istället och skulle visa upp sin fina grej för omvärlden. Han är så söt! Och så duktig på att vara lös är han också, körde lite fritt följ och inkallning. En smart valp (när han vill). Igår kom pappret från SVA och Thor har tillräcklig mängd av rabiesantikroppar så nu blir det att fixa med införseltillståndet till Australien och kolla upp resor för honom. Talade med hans matte i telefon idag och de längtar så efter honom! Jag vet redan nu att det blir jobbigt för mig den dagen han flyttar till sitt hem som väntat på honom så länge, men han får ju det toppen där och jag tror verkligen inte att han har något emot att få jaga känguru och leva loppan i de varma breddgraderna.
 
 
 
Nu blir det att ge valparna och Kendi varsin godnattsspuss och ta en sen promenad med Tenny & Lillan. Skönt att gå en sväng innan man lägger sig!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0