Ditt & datt

När jag uppdaterade sist var vi inne på dag 2 av amerikanska rasspecialen. Under både National Sweepstakes & Specialty som var dag 3 respektive 4, hamnade Ruby i toppen igen, det blev 2a placering i klassen! :D Vilken debut hon haft lilltjejen! Vi är väldigt glada över hennes fina resultat och hoppas att Ruby kommer ut i ringen och visar vad hon går för fler gånger. Ruby skötte sig fantastiskt fint under samtliga utställningsdagar och hon och matte Sheri haft en trevlig semester i Illinois :) Någon gång måste jag verkligen ta mig till Specialen i USA! Blir smått avundsjuk när man får se alla bilder från utställningarna, man vill också vara på plats och mingla!
 
Sven var på utställning i Atlanta helgen och kammade hem klassvinst och Reserve Winners Dog. Synd att han inte räckte hela vägen, han som är så nära championatet nu! Svens favorithandler kunde tyvärr inte vara med så Svenny Boy var lite tjurig och inte sådär jättesamarbetsvillig, haha! Aja, bättre lycka nästa gång :)
 
I lördags flyttade Tiger och Elsa till sina fodervärdar. Det går jättebra för dem i sina nya hem :) Det ska bli hur spännande som helst att följa deras utveckling! De är i goda händer och jag tvivlar inte en sekund på att valparna kommer att förvaltas på allra bästa sätt. Nu är det bara att jag böjar planera lite inför deras framtid ;)
 
När jag handlade i fredags fick jag syn på en maskeradmask med guldiga detaljer och tänkte genast: "Gold Mask!" = Nessas & Astons (pappa till C-Kullen) uppfödare som vår lille Martin ska flytta till. Givetvis var jag tvungen att köpa denna mask och fota Martin bredvid den. Han var dock en sådär modell, han ville mest leka med den nya roliga prylen istället
 
 
 
Igår hade vi så underbart höstväder - några få minusgrader, frost på backen, blå himmel och sol! Passade på att ta med kameran när jag var på morgonpromenad med Beatty, så här kommer några kort på henne :)
 

Kommentarer
Postat av: julia

Fiin hon är Beatty!

2012-10-23 @ 18:49:25
URL: http://amstafff.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0