Update!

Happ, det här med att uppdatera bloggen har verkligen fallit mellan stolarna och alla andra möblerna... Men men, tur vi har en sida på FB som uppdateras ofta, > här < hittar ni den.

Valparna har hunnit bli 9 veckor gamla och nästan alla flyttat till egna hem. Är så otroligt glad över att vi fått sådana underbara valpköpare och fodervärdar! ♥

När valparna var ca 8 veckor gamla hade vi besök av pappa Simbas ägare Roelof från MountainGarden kennel i Holland, som utvärderade hela kullen enligt Puppy Puzzle. Vi båda är otroligt nöjda med resultatet! Alla valpar har fått mycket bra kritiker och poäng. Blir så spännande att se de växa och utvecklas! I samband med utvärderingen valde Roelof sin parningsvalp, och det blev lilla Kira (RuffWood Burning Red Firefly) som fick följa med honom till Holland samma dag som hon fyllde 8 veckor. Kira ska sedan vidare till Italien där hon ska bo hos hans dotter och hennes sambo. Bjuder på en bild på en trött liten Kira som sover i sin pappas famn :)
Vi valde att spara Nera (RuffWood Black Queen Of Dragons) på helfoder. Hon bor hos Krista med familj i Kalix och har det toppen. Kul att åtminstone någon ur kullen hamnat nära oss!

I måndags landade Ruby (RuffWood Blazing Red Dragoness) och Svea (RuffWood Bright Red Flame) i USA. Svea deläger vi med Aiyana Amstaffs (delägare av Sven från vår A-kull). Svea bor hos familjen Matos i Orlando, Florida. Lilla Ruby ägs av kennel Abi Lane i Indiana. Här är en bild på Ruby med hennes nya bästis.
Lilo (RuffWood Black Angel's Kiss) bor hos Denise med familj i Kalmar. "Blåbär" (RuffWood Bolt Of Blue Lightning) bor i Stockholm hos Arash och Neda. Hipp (RuffWood Blue Dragon Snappa III) bor hos Patrik i Skåne och alldeles i närheten av henne bor RuffWood Black Magic Dragon hos Anna och Daniel.

Thor (RuffWood Bolt Of Red Lightning) kommer att stanna hos oss lite längre. Lilleman ska nämligen flytta till Australien och innan dess ska vaccinationer och blodprover tas, så att han inte behöver spendera så lång tid i karantän. Ser fram emot att ha honom här, han är helt underbar!
För några veckor sedan åkte jag och Nelly (RuffWood A Black Dragoness Of Florida) iväg till Italien. Nelly har flyttat till Anna och Giuseppe på kennel Gold Mask. I samband med det hämtade jag hem Nessa (Gold Mask Dragon Fly) som vi väntat så länge på! Det var en mycket trevlig resa och Anna och Giuseppe är underbara människor som älskar sina hundar. Det var jättekul att träffa deras hundar och valpar som gjort ett väldigt bra intryck på mig! Här är en bild på älskade Nellan tagen av Anna.
Nessa är en underbar liten valp. Är så otroligt nöjd med henne! Hon gjorde premiär i utställningsringen på ÖNTeKs Jubileumsutställning den 5e maj, 4 dagar efter att hon flyttat hit, och det gått över förväntan! Nessa fick HP, blev BIR-Valp och sedan kammade hon hem första placeringen i Best In Show!
Till helgen nalkas det utställning i Piteå med Maya, Kendi och Sparky. Har ett ärende jag måste göra på morgonen så jag hoppas att vi hinner till bedömningen! Linda ska dit med Tyche och Beatty och jag vill ju även pussa på lilla B! Hon utvecklas fint, tar tid på sig som de flesta Woods hundar, men det gör inget, hellre det än snabbväxande valpar som ser "färdiga" ut redan i juniorålder.

Höll ju på att glömma att Nero varit på två utställningar i Valpklass i Sundsvall och blivit BIR-Valp båda gångerna! Det blev även en officiellt premiär för honom i Piteå och han fick Excellent och bra kritik. Eloge till Mia som tränar så mycket med Nero och tar så väl hand om honom ♥

Bjuder på en bild på Nero & Beatty vi tog i Sundsvall, de är så tjusiga ihop!
Och vi har outat hanen vi valt till Kendis kull. Det får bli ännu en resa till Italien! :) > Här < finns info och bilder. Hoppas och tror mycket på denna kombo! Nu är det bara att vänta...

Well, det får räcka såhär för denna gång! Trevlig helg! ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0