En uppdatering kanske?

Det var inte igår bloggen fylldes på med nyheter... Well, får väl lova mig själv än en gång att vara bättre på att hålla den vid liv!

Största nyheten är såklart att vår C-Kull kom till världen! Den 12e augusti närmare bestämt, föddes 7 hanar och 4 tikar :) Kendi var så duktig. Förlossningen tog ca 4 timmar och allt gått väldigt bra. Hon är en superduktig mamma som tar så bra hand om sina småttingar ♥


Nero och Mia firade Neros 1-års dag på NNTeKs och Internationell Utställning i Östersund/Svenstavik 4-5/8. Båda dagarna vann Nero Juniorklassen med CK och tagit CERT! Så himla kul att det går så bra för vår lilleman och hans duktiga matte och handler ;) Nu har Nero 3 st CERT på 4 utställningar i Sverige och det blir väldigt spännande att se utvecklingen. Nero är anmäld till 3 dagars Internationell Utställning i Högbo om 1½ vecka, våra tummar kommer att hållas hårt!
Och vår lilla Nera som bor hos Krista med familj, varit på sin allra första utställning i Valpklass I. Hon blev placerad 1a med HP och blev BIR-Valp! :)
Annars flyter det på som vanligt här. Dagarna går fort när man har fullt upp, haha! Tiden flyger förbi extra fort när man går in i valprummet - man tror man bara varit där i en kvart och så tittar man på klockan och vips, har det gått två timmar. Minst. Man blir verkligen som förtrollad av valparna, de är så underbara!

Thor växer och utvecklas fint. Till helgen ska han och systern Nera göra ringen på ÖNTeKs Terrier Special. Nessa och Maya är också anmälda. Och min vapendragare Linda kommer med Tyche och Dayze också, den sistnämnda står för championat :) Ska bli jättekul att träffa Linda igen! Man har som vant sig att vi åker på samma utställningar och får lite mer kvalitétstid med varandra IRL. Här är iaf en färsk bild på Thor pojken, han är sockersöt! Kameran åker med till utställningen, då blir det mer bilder på lillen och tjejerna :)
RSS 2.0