Högbo-resan & lite annat svammel

Förra helgen gjorde vi Sörlandet osäkert genom att visa oss på en dubbelutställning i Högbo :) Med oss hade vi bästa utställningssällskapet Linda med Tyche & Dayze!

På lördagen dömdes vi av Patric Cederlöf som föder upp amstaff under prefixet Zican's. Sparky fick EXC i öppen klass och 2a placering, utan CK men med skaplig kritik. Lindas Tyche blev 2a Bästa Hane med R.CERT, Bästa Junior och BIS-4 Junior!!! Grattis grattis! Kendi vann Öppen Klassen med CK, och kom bakom två championtikar i Bästa Tik vilket resulterat att hon fått CERTet :D Dayze fick nöja sig med 4e Bästa Tik och R.CERT.

På söndagen var det Bengt Nisson som dömde oss och det var många amstaffs anmälda. Tyche fått EXC med CK i Unghundsklassen. Sparks bara EXC. Dayze slog Kendi den här gången och vann Öppen Klassen, Kendi 2a placering med CK. I Bästa Tik var det till slut bara två championtikar kvar och Dayze & Kendi. CERTet gick till D och Kendi fick ett R.CERT :)

Helt OK helg med andra ord!

Här är en bild på Kendi med sina rosetter, tack Leif som fotat!!.
(lägg märke till min nya fina utställningsstass!)Jag hade även ett litet handleruppdrag på söndagen. Åsas Lillis /Grand Blossom's Ferrarie Passion/ som vann Juniorklassen med CK och sedan sopade mattan i Bästa Hane som han vann och fått CERTet då förståss :) Lillis blev därefter BIM mot Leifs vinstrika championtik Grace.
Annars är det bara bra här! Kan inte förstå att lille Sven ska flytta snart... Han är verkligen helt underbar! Man vill/kan inte annat än älska den valpen!!! ♥
Och snart är det dags för Sundsvalls utställningen! Tiden går så fort! Kendi och Lindas Dayze står för championatet, vi får slåss om det CERTet ;)


Kommentarer
Postat av: Linda

Heeeelt missat ditt svammel här ;) hahha... men tack för sällskap, grattis å tack å alltihopa!! :D

Men snart ska vi "in i ringen" igen å vi får väl boxas om det CERT'et ;)

Haha, kram!

2011-09-28 @ 21:46:15
URL: http://www.portwood.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0