Högbo-resan & lite annat svammel

Förra helgen gjorde vi Sörlandet osäkert genom att visa oss på en dubbelutställning i Högbo :) Med oss hade vi bästa utställningssällskapet Linda med Tyche & Dayze!

På lördagen dömdes vi av Patric Cederlöf som föder upp amstaff under prefixet Zican's. Sparky fick EXC i öppen klass och 2a placering, utan CK men med skaplig kritik. Lindas Tyche blev 2a Bästa Hane med R.CERT, Bästa Junior och BIS-4 Junior!!! Grattis grattis! Kendi vann Öppen Klassen med CK, och kom bakom två championtikar i Bästa Tik vilket resulterat att hon fått CERTet :D Dayze fick nöja sig med 4e Bästa Tik och R.CERT.

På söndagen var det Bengt Nisson som dömde oss och det var många amstaffs anmälda. Tyche fått EXC med CK i Unghundsklassen. Sparks bara EXC. Dayze slog Kendi den här gången och vann Öppen Klassen, Kendi 2a placering med CK. I Bästa Tik var det till slut bara två championtikar kvar och Dayze & Kendi. CERTet gick till D och Kendi fick ett R.CERT :)

Helt OK helg med andra ord!

Här är en bild på Kendi med sina rosetter, tack Leif som fotat!!.
(lägg märke till min nya fina utställningsstass!)Jag hade även ett litet handleruppdrag på söndagen. Åsas Lillis /Grand Blossom's Ferrarie Passion/ som vann Juniorklassen med CK och sedan sopade mattan i Bästa Hane som han vann och fått CERTet då förståss :) Lillis blev därefter BIM mot Leifs vinstrika championtik Grace.
Annars är det bara bra här! Kan inte förstå att lille Sven ska flytta snart... Han är verkligen helt underbar! Man vill/kan inte annat än älska den valpen!!! ♥
Och snart är det dags för Sundsvalls utställningen! Tiden går så fort! Kendi och Lindas Dayze står för championatet, vi får slåss om det CERTet ;)


Lägga ner?..

Jag börjar nästan fundera på att lägga ner den här blogg-grejjen... Det blir ju så sporadiska uppdateringar. Det mesta händer ju på FaceBook numer. Det har förresten tillkommit en RuffWood grupp som är avsedd för våra födervärdar, nuvarande och blivande valpköpare, uppfödare vi samarbetar med samt de som är seriöst intresserade av vår kennel och vårt avelsarbete.

Jag som har noll koll på veckodagar och datum (hur pinsamt det än känns att erkänna detta) insett att vi är inne i september månad nu :O  Vilket innebär att sommaren är slut på riktigt... Sommaren som bara flygit förbi! Men det sägs ju att tiden går fort när man har roligt ;) Om drygt en vecka rullar jag, Kendi & Sparkinsson ner till Högbo på en Terrier Special och en Internationell Utställning. När vi passerar Höga Kusten får vi med oss världens bästa utställningssällskap - Linda med Dayze & Tyche. Och så får jag träffa lilla Beatty som lever prinsessliv hos dem ovannämnda :D Jag känner mig faktiskt lite nervös inför att ställa hund för Patrik Cederlöf, måste jag säga... Särskilt med tanke på att Kendi blev Bästa Tik med CERT + BIR och Spark Bästa Hane med CERT + BIM sist jag ställde dem. Vore ju tråkigt med "upp som en sol, ner som en pannkaka". Aja, vi överlever nog!..

Och snart flyttar lilla Nelly så långt som till Polen. Mitt lilla damp-barn ♥ Kommer verkligen att bli tomt här utan henne! Jag ska nog aldrig låta valpar stanna här såhär länge i fortsättningen, man fäster sig enormt mycket vid dessa små underbara varelser (ibland undrar man verkligen om de är hundar på riktigt, haha!) och det blir bara jobbigare och jobbigare att skiljas från dessa små ju längre de stannar. Nelly är verkligen speciell och det blir så spännande att följa henne, även om det blir på avstånd.
Well, annars är det inte så mycket som vi har för oss - tränar och umgås med hundar, planerar inför framtiden, längtar till nästa år... Även om det varit lite upp och ner med en del saker på sistone, tappar jag inte hoppet och ser framåt. Jag har verkligen varken tid eller energi att slösa på sånt som drar mig in i negativ stämmning, livet är för kort för att spenderas på det viset!

Ta hand om er och era fyrbenta, kära bloggläsare! (:

RSS 2.0