Update!

Var ska man börja? :)

För 1½ vecka sen plåtades Sparkinsson & lille Sven av fotografen Lisa Nordlander. Har inte sett alla bilder än, de smakproven jag fått ser jättebra ut! Fast det är väl klart att de gör när man har så tjusiga modeller ;)


Sven befinner sig nu i Las Vegs i USA. Imorgon ska han delta i Baby Class (4-6 mån) på STCA National Specialty. Han är bara 4 mån och 1 v då, så han lär nog vara yngst i sin klass. Vi håller alla våra tummar för att det ska gå bra för lilleman, håll era ni också!


I samma veva som Sven åkte iväg, fick vi hem en liten kille från Holland. The Kids Best Friend's Dark Night heter han i stamtavlan, till vardags kallas han Nero. Nero bor i Jämtland hos sin fodervärd Mia & "storasyster" Dewi. Jag är otroligt glad att vi fått en så duktig och engagerad fodervärd till lillkillen, tusen tack, Mia, att du ställer upp!
Neros pappa är hanen som vår Lillan ska paras med till våren om allt går som det ska. Mamman är rätt lik Lillan utseendemässigt, även hon friröntgad, och med en mycket tilltalande stamtavla. Så vi hoppas mycket på bebisen Nero om man säger så! Han är helt underbar till sättet och det är riktigt kul att få se med egna ögon vad hans pappa Simba lämnar, nu ser jag ännu mer fram emot Lillans kull med honom!
Och hemska människan Linda har nu anmält Beatty till en inoff! Så nu har man ju nåt nytt att nojja sig över, haha! Lillskatan kallas ju inte så för ingenting ;) Ne, det går nog bra det också! Så länge valparna tycker det är kul så! Beatty Boop är himla fin om man frågar mig, så jag hoppas ju såklart att det går bra för lilltösen :DJag ska nog återgå till att mysa med dogsen och tycka synd om mig själv! Är väldigt förkyld (IGEN!!!)

Kommentarer
Postat av: Fifi

Hej! Jag googlade bara runt lite random på amstaff som sökord och föll in här på denna bloggen på ett inlägg som är ganska gammalt kan jag tänka. Och där såg jag att två hundar som heter Ami och Ten hade kuperade öron. Och då undrar jag om det är ni själva som valt att göra det eller om ni importerade hundarna på det viset?

Mycket vackra hundar! Har själv en amstaffkille på snart 2 år (5 December)

2011-10-13 @ 23:27:51
URL: http://fifijuli.blogg.se/
Postat av: Mia

Tack för att jag får äran att vara fodervärd till denna lilla vilding. :DKramar från oss<3

2011-10-16 @ 23:01:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0