30/1

Idag var solen framme en stund och jag passade på att släpa hundarna ut i kylan och ta några kort. Stackarna började frysa rätt så omgående förståss, men några OK bilder blev det i alla fall :)


Fjanten har fått busa på isen, alltid lika uppskattat! Jag passade även på att träna inkallning och fotgående med honom. Inkallningen måste vi verkligen träna på oftare, han har blivit lite nonchalant när han är lös själv, lillkillen...Vår?

De senaste dagarna har det varit helt underbart väder! Det har till&med varit plusgrader uppe hos oss i Norrland! Våren är på gång, känns det som. Vi längtar så!

Lillan började mycket riktigt löpa i torsdags. Ami verkar vara på G hon med, hon har svällt upp och pojkarna är ganska intresserade av henne. Vi ser ju om hon kommer igång, annars är det ju bara att vänta. Men jobbigt är det!

Vi har förresten en egen Jobbig Djävul hemma, det var ju inte direkt snällt av Lillan att börja löpa öht, killarna blir ju så ledsna när de inte får hålla på och uppvakt henne :p "Jobbigt va?"Annars är hon såhär söt... Ibland...


Lite av varje

Här hemma rullar allt på som vanligt - hundträning, bus & mys :)

Det har blivit ljust ute längre och det känns helt underbart! Solen har varit framme i ett par dagar också :) Även om det fortfarande är kallt ute, känner man sig betydligt piggare och gladare av solen och ljuset!

Lillan har bott in sig riktigt bra här! Hon är en balanserad och harmonisk tjej, så underbar! Väldigt lättmotiverad och lättlärd också, hoppas att vi, eller rättare sagt jag, vågar mig ut och tävla i sommar. Jag är hemskt sugen på att köra igång med Rally-Lydnad med henne och Fjanten, förhoppningsvis räcker tiden till tävling också. Vi håller ju på lite smått för aktiveringens skull, så man kan ju prova ta det ett steg längre :) Det är även en hel del utställningar som ska besökas under vår-höst. Och jag bara längtar till det är barmark så att vi kan börja gå viltspår igen! Hundarna tycker att det är sååå kul ju! :D Jag behöver nog inte oroa mig att jag kommer att ha för lite att göra! Inte för att jag har det redan nu heller ;)

Och Lillan börjar löpa när som helst, ser det ut som. Hoppas att hon får med sig Ami också! Jag längtar så till valparna!!! Det är så spännande att jag dör litegrann, känner jag, haha! Jag spånar lite på valplåda också, kollar igenom bilder på nätet och försöker visualisera hur jag själv vill ha den, eller rättare sagt vilken som blir mest optimal för mina tikar. Vi ska iaf åka förbi Bygg Max och titta på material i helgen. Även om det är länge kvar tills vi behöver en valplåda så vill man ändå vara ute i god tid. Vill inte att det ska bli något panikbygge i sista sekunden!

Syster & Bror

Tyra & Fjanten härjar på Gruvberget. Det började skymma då jag skulle fota så bildkvalitén blev inte den bästa :(
NorrLabbens Inoff. 22/1-11

Igår hade Lillan premiär i utställningsringen! Hon var sååå duktig, mattes ♥
Tyra ställdes också ut, man kan inte träna för mycket ;) Båda systrarna skötte sig hur fint som helst, man kunde tro att de aldrig gjort annat än vänstervarvat! Jag är hur nöjd som helst!!! Trots hala golv och avsaknad av matta :)


Basic Blue Angel Eyes "Lillan" - 1kk, HP, BIR-Unghund

Välutvecklad feminin ungtik. Vackert huvud med ett vaket, vänligt uttryck. Flott hals, vacker överlinje. Normalt vinklad fram, välvinklad bak. Härligt välmusklad bakställ. Rör sig med drive, något trångt bak. Glad och trevlig. Välvisad!

Stand Strong Blaze Of Glory "Tyra" - 1kk, HP, BIR-Vuxen

Muskulös tik av utmärkt kvalité. Vackert huvud med trevligt uttryck. Flott hals. Bra front. Mycket bra bakställ. Välkroppad. Bra drive i sina rörelser. Trevligt temperament. Välvisad!
Basic Blue All Sparks

Fick en hälsning från Sparky med familj :) Sötkillen har det toppen! Dagarna ägnas åt bus med hundkompisen Ajax och mys med mini-människan Klara.
Amstaff-familjen @ RuffWood

Wood Forest An EZ Perfect Ten - Tenny
far till Fjant, Tyra, Lillan & Sparky

Amazing Dragoness Blue Florida - Ami
halvmoster till Lillan & Sparky

Stand Strong Back In Business - Fjant
Tyras helbror, halvbror till Lillan & Sparky

Stand Strong Blaze Of Glory - Tyra
Fjants helsyster, halvsyster till Sparky & Lillan

Basic Blue All Sparks - Sparky
Lillans helbror, halvbror till Fjant & Tyra

Basic Blue Angel Eyes - Lillan
Sparkys helsyster, halvsyster till Tyra & Fjant


2011 är här!

Och är i full gång :) Vi har en hel del spännande saker inplanerade det här året. Och jag hoppas att alla våra förhoppningar och drömmar slår in!

Jag vill önska alla ett fantastiskt och framgångsrikt 2011! För det tänker jag ha minsann ;)RSS 2.0