Lite nytt

Bebisarna växer och partisk eller ej, måste jag säga att de är sååå fina! Helt underbara små varelser ♥ Jag kan verkligen inte förstå att de snart ska flytta till egna hem, men det är ju så det funkar - man kan inte behålla alla hur mycket man än önskar att man kunde.






Mayas röntgenresultat har äntligen kommit! Det blev C/B på höfterna och UA (0/0) på armbågarna. Jag trodde faktiskt på helt fritt bak men C/B är inte heller dåligt med tanke på hur det ser ut i rasen i övrigt :) Sparkys HD plåt har inte SKK godkänt eftersom de tyckte att hans bakben pekade utåt lite så det blir att ta en ny HD-bild den 29e augusti. Här är iaf Mayas bild om någon vill se.




För snart 2 veckor sen var jag och hämtade en ny tjej till vår kennel :) Kendi HaGa Zanavykas, även kallas Kendi. Hon kommer från kennel Zanavykas i Litauen. Kendi har samma far som vår älskade Ami. Deras pappa är även morfar till Sparky, Lilli & Maya. Kendi är en supertrevlig tjej, vi är hur nöjda som helst med henne! De som känner mig är nog lite förvånade över att jag skaffat en brindle amstaff, det är ju inte min favoritfärg direkt. Och den kanske inte är det fortfarande, men Kendi fick mig på fall, hon har inte heller en tråkig brindle färg, utan är rätt mörk med mörkröd tigrering. Det blir att röntga henne och även ställa ut samt göra MH bara vi får plats, så får vi ju se hur det går. I söndags var jag och Kendi och tränade lite på en inofficiell utställning här i stan och hon blev BIS-2, hon är riktigt duktig på att visa upp sig, duktiga tjejen!








Annars så flyter det på här som vanligt! Vi laddar inför Terrier Specialen på lördag :D Har anmält Sparky som går i Öppen Klass, Fjant & Tenny i Champion Klass, Maya & Kendi i Öppen och Lilli i Champion. Om allt går bra under dagen så går även Tenny + barnen i Avelsklass. Håll tummarna för oss! Linda med Tyche & Dayze kommer också, sa bli kul att träffa min kära vän och hennes guldklimpar igen :D

Det får bli allt för den här gången. Lär bli en uppdatering efter helgen!


RSS 2.0