Thors dag

Denna torsdag spenderats på resande fot. Imorse bar det av mot Kallax flygplats för avresa mot Stockholm. Med mig hade jag en flygbur, en bunt med papper i handväskan och lille Thor. Jo, det blev dags för oss att skiljas åt... Thor är på väg till en fantastisk, alldeles underbar familj där han kommer att bli högt älskad och så väl tagen hand om, men jag kunde inte rå för den hemska separationsångesten jag haft senaste dagarna. Även fast man verkligen intalat sig själv från dag 1 att man inte ska fästa sig vid honom, Thor ska inte bo här permanent - bara tillfälligt fram tills allt är klart med erforderliga tester, behandlingar och tidsintervaller, har man kärat ner sig totalt i det lilla odjuret med enorm personlighet. Så det var en tung dag för mig med andra ord.
 
Nåväl, väl framme på flygplatsen var det bara att ranta iväg till Bagage Drop och få taggen till flygburen och lämna in Thor på specialbagage. På teminalen sprang vi på en utställningsdomare som dömt mina hundar några gånger, han kände igen mig och vi pratade en stund, visade upp ThorLeifen lite också ;) Thor har varit helt underbar på flygplatsen, jättecool kille med ständigt viftande svans. Han tyckte allt var rätt spännande, men han var inte dampigt glad, utan mer... ehm... intelligent glad, haha! Fast mja, det var nog lite omoget ändå att åka på bagageband och försöka hoppa in i öppningen bagaget åker in i. Thor verkar skött sig finfint på sträckan Luleå-Stockholm. På Arlanda blev det lite stressigt: lösa ut Thor - ut med honom ur buren - fixa hembiljett och bagagetag - få taggen stämplad på Bagage Drop - lämna tomma buren på specialbagage och slutligen hitta Debbie @ ScandiPet. Efter några onödiga hundrameter på Arlanda hittade vi Debbie och då bar det av mot gränsveterinären. Vi fick vänta en stund så jag passade självklart på att umgås med lillen under tiden. När allt var klart med exportpappren körde vi vidare mot Cargo Terminalen. Fick vänta en stund även där medan Debbie gjorde i ordning hans flygbur och satte fast hundmat och alla nödvändiga dokument och intruktioner på buren. Och sen var det dags att säga hejdå till Thor... Det var tufft helt klart, jag grät väl ett par floder eller så.
 
Thor har varit så otroligt duktig under hela dagen, är så stolt över min kille! Han har charmat alla i sin väg och så mycket människor varit fram till oss och bett om att få hälsa på honom för han såg så fin och trevlig ut, superkul! Och han är ju faktiskt finast i hela världen, så det så! ♥
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0