The weekend!

Gårdagen började med med bilresa till Kalix, fick svänga förbi stan först och lämna en säck med foder åt Mio. Passade på att inhandla en stor kaffe och en Snickers på Statoil = bästa frukosten!  Vid 9-tiden var jag framme vid Kalix Lokala Kennelklubb där ChihuahuaCirkeln skulle ha sin rasspecial. Fick jobba med bästa Anna Lena igen, mycket trevligt! Det var en väldigt mysig liten utställning. Fick med mig några idéer också som ska framföras till Amstaffklubben ang. vår special ;)
 
På vägen hem svängde jag förbi Nyborg där jag fick massa pussar av underbara Nera och Rosso ♥ Jättetrevliga ungdomar! Rosso är en riktig liten cooling, han som var en av kullens värstingar, haha! Allt kan vända minsann. Och Nera är bara för härlig, man ser så mycket av hennes mor Lillan i henne, lovely! Nera ska snart på en Rallylydnads helg i Luleå med lillhusse Mattias. Hon är väldigt lättlärd och smart den lilla skatan.
 
 
 
 
 
Både Sven och Ruby ställdes i Louisville igår. Sven fick nöja sig med 2a placering i klassen igen. Han skötte sig superbra med handlern Charlie Zimmerman som gjort ett så fint jobb med Sven, honom lär vi anlita fler gånger - både Carly och vi känner oss väldigt nöjda :) Lilla Ruby slog på stort och kammade hem både klassvinst och senare Winners Bitch!!! Nu är Ruby AKC Pointed, dvs hon har fått sina första poäng för det Amerikanska Utställningschampionatet :D Tusen tack till Fran Frazier som visat henne så fint och massa grattisar till Rubys ägare Sheri @ Abi Lane Amstaffs! Här kommer några kort på rödingarna
 
 
 
 
 
 
 
Mia och Nero var på en inoff. någonstans i Jämtland, och åkte hem med en BIG-1 och BIS-2! Superbra träning innan "Lilla Stockholm" i Kista om 2 veckor :)
 
 
 
Idag blev det en lazy sunday. Varit ute och gått med hundarna i blåsvädret, stackarna hade nog hellre varit hemma och myst under filtar. Varit och hälsat på hos mamma också, där blåste det ännu värre, så tur man inte bor i Luleå iaf! Hade med mig Beatty och hon charmat de alla förstås. Min lillasyster blev väldigt förtjust i B och höll på att träna massor med henne, så sött!
 
 
 
Jag tror att jag ska försöka få lillasyster att gå en kurs i Junior Handling ;) Ska ta med henne på några utställningar i vår/sommar och hoppas att hon får upp intresset.
 
Imorgon är det en ny vecka, då ska det tas tag i en del måsten, borden och kansken. Måste rensa ut ännu mer och berika soptippen med massa skräp härifrån, + göra massa annat. Hoppas ni haft en fin helg, det har vi iaf!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0