Lite av varje

Thor läker finfint där bak. Han har inte behövt ha tratten på sig heller för han var så duktig och lät bli att slicka på såret på rumpan, jätteduktig liten kille! Jag kan fortfarande inte ta in att han åker iväg nästa vecka... Mammas lille SnorUlv, vad vi kommer att sakna den lille terroristen!
 
I veckan har Iris varit här under några dagar då matte Linnéa jobbat långa pass. Vilken söt liten amstafftjej denna Iris är! Helt underbar ♥ Verkar som att hon är på väg att börja löpa för första gången nu också, hennes bror Martin är heltokig i henne och ska prova kliva på henne bl.a. Inte så värst populärt hos mamma Kendi som så duktigt styr upp barnen :) Mätte Iris igår förresten - hela 43,5 cm hög är hon.
 
Idag har Sven showat på STCA's rasspecial i USA. Det blev 3e placering i klassen, inte helt fel. Huvudsaken är att han skött sig fint och inte skrämt bort nye handlern med sina upptåg, haha! Jättekul att våra RW barn varit på STCA's specialer 3 gånger på raken nu och alltid placerat sig :)
 
Fick bli irriterad på en hundägare idag. Var ute och gått med Baby B på isen och vi möter en kvinna med två stökiga hundar som börjar gå en bit bakom oss och sedan släpper sina hundar lösa. Givetvis for en av hundarna efter Beatty och skällde som galen. Tur den inte kom hela vägen fram, utan stannade ca en meter bort då jag röt till. Den såg inte speciellt snäll ut den hunden... Vad gjorde hundägaren? Nej, ingenting. Stod bara en bit bort och förväntade sig väl att hunden skulle komma tillbaka av sig själv. GAHHH! Ingen skada skedd men mycket irriterande. Det blev iaf ett par fina kort på Beatty :) 
 
 
 
 
Annars är det rätt lugnt här med tanke på att Nessa är i höglöp. Fjant och Ten har gett upp att bry sig i att tjejerna löper för ett par år sedan, så trevligt att slippa pip och gnäll! Beatty står på tur att löpa, hoppas hon gör bort det snart. Vi är så trötta på löp nu! Även om killarna är tysta och tillsynes relativt obrydda, chansar man ändå inte att lämna de hemma själva i onödan, så man är rätt låst i alla fall. Aja, jag har inte riktigt varit på topp på sistone då mina leder krånglar igen, säkert pga tempförändringarna hela tiden, så det gör väl inget. Blir mycket klickerträning inomhus och på gården samt rejs i skoterspåren här utanför på dagtid istället, så man har koll på löpfiorna och pojkarna. Fysa får vi när husse kommer hem.
 
Och imorgon är det fredag! Och sedan kommer lördagen då jag ska hälsa på Nera & Rosso, can't wait!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0