Hipp Hipp Hurra!..

För Kendi som fyller 4 år idag! Klockan är ju efter midnatt så ;) Vi är så tacksamma över att våra vägar mötts och Kendi kom in i vårt liv!  Hon är underbar, på både in- och utsidan. Även om hon kan reta gallfeber på mig ibland (med bl.a. apportering av igelkottar och andra hemlösa smådjur) så är hon sååå härlig, min lilla chokladkaka ♥
 
 
 
 
I helgen är det CUA-utbildningen som står på schemat. Mycket intressant och lärorikt ska det bli! "Råkade" anmäla mig till en kurs i Anatomi & Bedömningsteknik Steg 1 med Moa Persson i april också. Jag älskar verkligen att gå utbildningar och kurser, gå på föreläsningar, studiebesök mm. Man kan alltid lära sig något nytt :) SKKs utbildningar är mer av ett måste, eftersom jag har klara planer för mig själv. Men det är väldigt roliga måsten ska ni veta, för jag gillar det skarpt! Nu när jag ändå är inne på detta måste jag slänga ut en liten note to self - höra om när kurserna i näringslära och massage & stretching ska hållas genom In Arctic Hundsport. Och så känner jag ett enormt sug efter någon påbyggnadskurs i genetik. Tror jag surrade Ericas öron blodiga ikväll med amstaffens färggenetik, men men, det var faktiskt hon som frågade! Man ska liksom inte fråga mig om något som jag är väldigt intresserad av, för då håller jag låda i timmar, haha!
 
Och så har vi en liten hemlis på G, som tog lite mer klarhet och form idag. Återkommer med detaljer när hemlisen inte är så hemlig längre ;)
 
Well well, bäst att jag avrundar inlägget innan jag får skäll av det sociala lilla monstret jag har till sovsällskap här!
 
 

Kommentarer
Postat av: Sandra franic

Fin, stilren och enkel sida med bra blandat innehåll!! Fina hundar// Sandra och attila

Svar: Tack så mycket, Sandra :)
Kennel RUFFWOOD

2013-03-08 @ 15:37:58
URL: http://karlovacko.webs.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0