Fredag hela dan!

Denna helg lär gå fort då jag är på utbildning, måste åka och hämta ut studiematerialet på posten ikväll. Jag har så snällt fått låna Annes pärmar att tjuvläsa i innan mina egna anlänt.
 
Nästa lördag ska jag jobba som ringsekreterare på en inoficiell Chihuahua Special i Kalix, kul kul! Ska passa på att hälsa på hos Krista efter jobbet, ska pussa massor på Nera och Rosso. Kameran åker med förståss och färska bilder på duon utlovas ;)
 
Det har anmälts till ett par utställningar i april också. Först blir det Vaasa med Beatty & Nessa och två veckor senare Pello med Nessa, Beatty, Maya & Bobbo. Lilla Iris ska med på båda också och showa i Valpklass innan hon går över till Junior i maj :) Känns extra pirrigt att flera egenuppfödda ska visas i ringarna, lite värre dock att man själv är på plats, haha!
 
Idag blev det äntligen klart med Thors resa till stora ön Australien, vilken lättnad! Sedan december-januari har vi hållit på och försökt boka in honom... Varit i kontakt med flera bolag som specialiserar sig på djurtransport internationellt under hösten och alla har gett oss offerter och löften om att det inte skulle vara några som helst problem att skicka en amstaff, men när man sedan ville gå vidare till bokningen då tog det tvärstopp bara - en del flygbolag tar inte emot amstaff, en del flygbolag har slutat flyga från Sverige till OZ, en del flygbolag har fel avgångsdagar så det inte går att få ihop med djurhanteringen på mellanlandningsorterna etc. etc... Vilken soppa! Men nu är det bokat till slut. Resan blir via Kanada av alla ställen, en rejäl omväg jämfört med att flyga direkt över Asien, men men, finns inte så mycket att välja på och huvudsaken är att Thor kommer fram till rätt ställe till slut.
 
Även liten Martin ska snart lämna oss för sin nya familj. I april åker han till Italien för att bo där permanent. Jag är nästan lite avundsjuk, hade inte heller tackat nej till att bo där. Ska höra med våra valpköpare där borta om de kanske vill adoptera uppfödaren också, haha! Här kommer ett kort på Martin från igår, han växer och utvecklas fint. Nu när han är hemma tycker jag att han är himla lik sin mor Kendi, så det blir kul att få jämföra honom med pappa Aston live sedan :)
 
 
 
Nåväl, nu ska jag ladda batterierna inför kvällsmotionen av dogsen. Trevlig helg!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0