Söndag

Det får lov att bli ett litet inlägg innan det är läggdags här.
 
Vi har haft en bra vecka. Det har kommit en hel del snö (som om vi inte har tillräckligt av den varan!) men annars har det varit vinterfint. Solen vågat visa sig till&med! Det märks väl att det är ljust ute längre - man känner sig betydligt piggare och gladare. Om inte annat så är jag säkert piggare pga järndropp och alla tillskott med järn som jag får (för er som inte vet har jag åkt på rätt grav blodbrist, därav allt järn jag måste få i mig). Och snart är det vår också :) Känns som att den inte är allt för långt bort nu *tänker positivt* Ska bli så kul med alla spännande planer!
 
I måndags var jag på föreläsning om friskvård för hund, det verkar som att man har rätt bra koll på det mesta :) Det ser ut som att det blir kurser i massage & stretching samt näringslära för hund framöver och dessa vill jag givetvis gå. Jag tycker det är jätteroligt med kurser och utbildningar, man kan alltid lära sig något nytt. I mars blir det utbildning till Certifierad Utställningsarrangör (CUA) för min del iaf, längtar redan nu! Det lär även bli en hel del föreläsningar under våren, kul kul.
 
På andra sidan Atlanten har Sven varit på utställning i helgen som resulterade i klassvinst x 3, RWD, WD & BOW. Nu har Sven bara 2 poäng kvar till sin första titel, härligt! Här är en bild på Svennepojken från ringside - ja, han sitter på ett trimbord :)
 
 
 
Nu ska jag bege mig till sängen för en brottningsmatch med hundar som säkerligen brett ut sig över min plats, det slutar väl med att de ligger på mig istället, haha! Älskade djur ♥
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0