Ringrapport

Den här helgen har vi för en gångs skull inget inplanerat på hundfronten. Välbehövligt med mer tid över till annat samtidigt som man känner abstinensen efter utställning. Det är ju så kul att åka iväg med hundarna och få umgås med valpköpare, fodervärdar och alla hundvänner :) Vi får ladda upp batterierna ordentligt inför Högbo i september istället.
 
I söndags var vi på den årliga Nationella Utställningen i Överkalix. Nu när vi flyttat blev det nästan på hemmaplan för oss. Och eftersom jag satte upp tälten dagen innan då jag jobbade på utställningen, lyxade jag till det med några timmars sömn också :)
 
Siri skötte sig fint i ringen och blev 1a med HP och BIR-Valp. Rosso åkte på VG och 1a placering i Juniorklassen. Ten blev BIR-Veteran. Elsa 1a i Juniorklassen med CK och 3e Bästa Tik, Nessa 1a i Unghundsklassen med CK och 4e Bästa Tik. Kendi fick 1a placering i Championklassen med CK, blev Bästa Tik och slutligen BIM. Helt OK utställningsdag med andra ord!
 
Duktig liten Siri i förhandsgranskningen innan valpfinalen  
 
I torsdages fick vi mycket glada nyheter från USA. Vår förstfödda pojke från A-Kullen kan numer titulera sig Amerikansk Utställningschampion!!! RuffWood Amazing Red Baby-Dragon "Sven" är vår första egenuppfödda champion, och extra roligt att han fick sin titel i rasens hemland! Vi är så stolta så vi spricker! Längtar till vi får hans officiella vinnarbilder från fotografen. Här är en liten teaser
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0