Fredag

Idag blir Lillans bebisar hela 7 månader gamla! Undrar var tiden tagit vägen? Nyss var de ju så små! Jag/vi kan inte vara mer än nöjd med de underbara hem alla fått, sådana valpköpare och fodervärdar är guldvärda ♥
 
Här hemma ägnar vi oss åt det vanliga - bus & mys med valparna + motion och träning av de stora hundarna. Valpisarna är så duktiga som går på "pottan" när de är inne, vore väldigt jobbigt om man hade 11 amstaff valpar som gör sina behov överallt och sedan grisar runt i det, huuu! Tyvärr är det lite för tråkigt väder för att vara ute längre stunder, men då får man gå ut oftare istället och gå in när de börjar frysa.
 
Alla valpar som vi tänkt spara i kenneln har fått fodervärdar, och vi har några valpar som söker egna hem. Till helgen får vi besök av valpintresserade, valparna blir säkert jätteglada över att få nya människor att sätta tänderna i, haha!
 
I helgen är Mia & Nero på dubbel utställning i Sundsvall. Terrierklubbens imorgon och Internationella på söndag. Vi håller tummarna för radarparet! Sedan är tanken att de ska köra säsongsavslut på Stora Stockholm som från&med i år är återigen Svensk Vinnarutställning. Lilleman går fortfarande i Juniorklass och kan slåss om både SE JV-tileln och SE V-titeln :) Jag planerade att åka dit med Nessa, Sparky & Kendi och så tänkte jag och Mia åka på Finsk & Helsingfors Vinnare som är helgen innan, men jag får tyvärr stryka våra planer pga andra åtaganden... Tråkigt förståss, men ibland kommer annat i vägen och man får ta det som det kommer helt enkelt.
 
Får avsluta blogginlägget med en bild på lille Rosso, även kallad för Mops här hemma (lillen är nämligen en hejjare på att mopsa upp sig, haha!). Rosso /RW Challenge-R Chance/ flyttar till Krista med familj som har vår fodertik Nera /RW Black Queen Of Dragons/, så roligt att de vill berika hemmet med ännu en amstaff från oss :)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0