Update!

Jaha, vad har hänt här sedan sist då?
I fredags åkte lilla Cherry /RW Cherry Blossom/ till sitt nya hem hos Jessica i Umeå. Både matte och valp verkar nöjda :) Jessica är vän med Julia som har vår sparade tik Elsa /RW Cranberry Kiss/ så Cherry har både bus- och träningskompis framöver. Julia var med när Jessica var här och hämtade sitt lilla körsbär, så jag fick pussa på lilla Elsa igen och hon fått träffa mamma och de syskonen som är kvar hemma.
 
 
 
 
Och i lördags var det dags för RuffWood Chariots Of Fire "Aston" att flytta till eget hem hos Garbriella & Jonas i Uppsala! Lillen tog hemresan bra och ser ut att trivas med sin nya familj :D
 
 
 
Annars så lyser snön med sin frånvaro... Nog klarar jag mig utan vinter öht, men ska det vara vinter så ska det få vara snö också! Om inte annat blir det ljusare ute på kvällarna. Hundarna brukar uppskatta snön också, nu är det inte lika kul att busa ute på ängen som är hård och isig. Thor har fått prova på lite lätt DW iaf och verkar tycka det är kul :) Nessa kör på lite smått, hon har blivit mer van vid selen och inte försöker busa med den lika ofta nu för tiden, haha! Beatty fått en mycket bättre dragteknik också nu när vi tränat regelbundet :)
 
Nero har fått tid för HD-röntgen hos Lars Audell på Gudby Djurklinik. Han ska röntgas dagen efter Svensk Vinnarutställning. Vi håller våra tummar hårt såklart! Eloge till Mia som tar ledigt från sitt arbete i två dagar för att kunna röntga Nero hos Audell! ♥ Måste boka tid för Beattys röntgen, det får bli här i närheten. Tror faktiskt jag ska prova röntga på Djursjukhuset i Gammelstad och se vad jag tycker om dem.
 
Nåja, nu ska hundarna ut på kvällmotion och träning! Ha en trevlig kväll!
 

Kommentarer
Postat av: Jessica

Även om jag och Cherry inte känt varandra så länge, känns det som att vi kommer få många bra och roliga år tillsammans :D MVH

2012-11-21 @ 18:15:25
URL: http://jezzzy.blogg.se
Postat av: Mia

Att ta ledigt från jobbet för att få röntga Nero hos de bästa känns som en självklarhet. Man får passa på när man får chansen!

Enbart det bästa för lillemannen. Är så otroligt glad och nöjd över mitt lilla busmonster. :)

Och Olga, du är en otroligt bra uppfödare och vän. Är så himla glad för att jag kom i kontakt med dig. :)
Kram från mig och puss från vovvarna. <3

2012-11-21 @ 20:42:52
URL: http://florentineknight.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0