Lägga ner?..

Jag börjar nästan fundera på att lägga ner den här blogg-grejjen... Det blir ju så sporadiska uppdateringar. Det mesta händer ju på FaceBook numer. Det har förresten tillkommit en RuffWood grupp som är avsedd för våra födervärdar, nuvarande och blivande valpköpare, uppfödare vi samarbetar med samt de som är seriöst intresserade av vår kennel och vårt avelsarbete.

Jag som har noll koll på veckodagar och datum (hur pinsamt det än känns att erkänna detta) insett att vi är inne i september månad nu :O  Vilket innebär att sommaren är slut på riktigt... Sommaren som bara flygit förbi! Men det sägs ju att tiden går fort när man har roligt ;) Om drygt en vecka rullar jag, Kendi & Sparkinsson ner till Högbo på en Terrier Special och en Internationell Utställning. När vi passerar Höga Kusten får vi med oss världens bästa utställningssällskap - Linda med Dayze & Tyche. Och så får jag träffa lilla Beatty som lever prinsessliv hos dem ovannämnda :D Jag känner mig faktiskt lite nervös inför att ställa hund för Patrik Cederlöf, måste jag säga... Särskilt med tanke på att Kendi blev Bästa Tik med CERT + BIR och Spark Bästa Hane med CERT + BIM sist jag ställde dem. Vore ju tråkigt med "upp som en sol, ner som en pannkaka". Aja, vi överlever nog!..

Och snart flyttar lilla Nelly så långt som till Polen. Mitt lilla damp-barn ♥ Kommer verkligen att bli tomt här utan henne! Jag ska nog aldrig låta valpar stanna här såhär länge i fortsättningen, man fäster sig enormt mycket vid dessa små underbara varelser (ibland undrar man verkligen om de är hundar på riktigt, haha!) och det blir bara jobbigare och jobbigare att skiljas från dessa små ju längre de stannar. Nelly är verkligen speciell och det blir så spännande att följa henne, även om det blir på avstånd.
Well, annars är det inte så mycket som vi har för oss - tränar och umgås med hundar, planerar inför framtiden, längtar till nästa år... Även om det varit lite upp och ner med en del saker på sistone, tappar jag inte hoppet och ser framåt. Jag har verkligen varken tid eller energi att slösa på sånt som drar mig in i negativ stämmning, livet är för kort för att spenderas på det viset!

Ta hand om er och era fyrbenta, kära bloggläsare! (:

Kommentarer
Postat av: Linda

I knew it U like Höka Koooostäään!!! ;-)

Snart är det dags!

Kramar!

2011-09-08 @ 07:31:51
URL: http://www.portwood.se
Postat av: nathalie basurto

va söt ...

2011-09-08 @ 19:42:11
URL: http://nathaliefotograf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0