Ingen vinter än

Happ, det är slutet av oktober och vi har fortfarande ingen snö (!!!) Första snön kom i lördags men det gick inte många timmar innan den var borta igen. Även om vintern inte är min favoritårstid, önskar jag faktiskt att vi får snö här snart då jag ser bara fördelar med det just nu. Vintern kommer ju ändå någon gång, så det kan lika gärna ske nu! Jag vill så gärna slippa ha leriga och sandiga hundar! Och det blir ju så mycket ljusare på kvällarna när marken är täckt med snö :)

Lille Sven har varit på sin första utställning med sin matte Carly! De slog på stort och deltog i STCA National Specialty i Las Vegas. Sven blev 2a Bästa Hanvalp 4-6 mån :D Lilleman uppförde sig kanke inte helt felfritt i ringen, allt var ju sååå spännande, men jag är hur nöjd som helst! Lillkillen har rest otroligt mycket och varit med olika personer och på olika ställen innan han anlänt i Vegas så jag är hur glad som helst över att han tagit allt så bra! Ingenting var tydligen främmande för honom, han mötte allt och alla med glatt viftande svans! Jag är så stolt över mina valpar, de är så otroligt trevliga och modiga ♥ Bjuder på en bild på Svenny som poserar med sitt pris från SpecialenPå onsdag börjar Sven valpkursen på Canine Ranch i Georgia, ett helt otroligt ställe! Man önskar ju att man hade något liknande i närheten, för då hade jag lätt flyttat in där! Här är länken till hemsidan :)

Nero lever och mår gott hos Mia & Dewi :) Han är tydligen en liten energitjuv har jag hört, haha! Igår gick Nero sitt första blodspår med Mia och han fixade det galant! Kan det gömma sig en liten viltspårchampion under alla dessa rynkor måntro?.. ;)
Beatty har varit på både studio- och utomhusfotografering tillsammans med matte Linda och sin hundfamilj Dayze & Tyche. Vi väntar med spänning på bilderna! Så tjusig som hon är kan ju inte de blivit annat än bra! På lördag är det som sagt utställningspremiär för Beatty! Vi håller våra tummar och tår! Här är några bilder på lilltjejen som jag snott från Linda
Annars är det väl som vanligt här, jag är dock fortfarande något förkyld :/ Det är plusgrader ute på kvällarna än så vi har inte gett upp cyklingen med hundarna ännu. Däremot försöker jag undvika att gå efter skogsvägarna då de är så leriga - som sagt: ge mig snö!!!

Jag måste verkligen bli bättre på att ta med mig kameran ut, och även fota lite mer inne. Men det är inte alltid så lätt att komma ihåg allt! Här är några kort iaf, alltid något :)
Kommentarer
Postat av: Mia

Viltspårchampionat ska vi absolut sikta in oss på framöver. :)

Men de ska ändra/har ändrat reglerna va? Jag har inte fått min Hund Sport på sjukt länge pga adressändring som tjorvar, hörde från en vän att de nya reglerna stod i nåt nr..? Sämst som jag är så hittar jag inget på skk.se heller. x)Nero hälsar med massa blöta pussar! :D<3

2011-10-30 @ 23:29:13
URL: http://everydaydrug.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0