Inofficiell utställning i Boden

Idag var vi på NorrLabbens inoff. här i stan. Bronxie, Mimmi & Tenny ställdes ut i träningssyfte och det gick faktiskt inte fy skam ;)

Bronx - 1kk, BIR-Valp, BIS-3 Valp I

Typ, storlek och helhetsintryck: Utmärkt

Trevligt maskulint huvud. Kraftfull hals och rygg. Normal bröstkorg för åldern. Normala vinklar och benstomme. Bra päls. Visar sig i utmärkt kondition. Välvisad.

Tillgänglighet: Trevlig


Mimmi - 2kk

Typ, storlek och helhetsintryck: Utmärkt

Kraftfullt huvud. Trevligt uttryck. Kraftfull hals och rygg. Bra bröstkorg och benstomme. Normala vinklar. Fina tassar. Något slarviga men trevliga rörelser. Utmärkt kondition. Bra päls. Välvisad.

Tillgänglighet: Mycket trevlig
Tenny - 1kv, 1kk, BIR, BIS-2

Typ, storlek och helhetsintryck: Utmärkt

Vacker rastypisk hane. Utmärkt hals, rygg, bröst, benstomme och vinklar. Utmärkta rörelser. Välvisad.

Tillgänglighet: UA


Jag är så nöjd med mina duktiga hundar! Särskilt med bebisarna Bronxie och Mimmi som skötte sig väldigt fint trots att de hade bara bus i tankarna. Bronx fodervärd Nihad har verkligen gjort ett superbra jobb med lillen och lärt honom stå still och trava fint ♥ Mimmi Mus ringtränade bara en gång sedan sista utställningen som hon var på för över en månad sen och jag är väldigt nöjd med min lilla flicka! Hon är en liten buse men hon är ju faktiskt valp och då får man ju vara lite knasig :p Tenny Boy glänste i ringen förståss, vilken otrolig hund! Han är bara så vacker!!! Det är verkligen en fröjd att visa honom.

Bebisarnas syskon - Mini & Ester, var också med på utställningen. Kul att alla valparna fick Typ, storlek och helhetsintryck: Utmärkt. Mini blev BIM-Valp, grattis än en gång till Malin & Fredrik! Och Ester blev 3a i konkurrensen med liknande kritik som Mimmi (om jag inte minns helt fel). Det var Kattas och Esters allra första utställning och jag tyckte att de gjorde en väldigt bra premiär i ringen ;)

Det blev en lång dag för mig och hundarna men det var en mycket trevlig utställning måste jag säga och det är ju alltid roligt att träffa intressanta hundmänniskor. Särskilt roligt var att både amstaff och staffe placerat sig i finalerna - det händer, men inte ofta!

Tusen tack Johan som fotograferat! :)

Kommentarer
Postat av: Malin

Tack igen och grattis själv :)

Hoppas dom har fläkt i skeå, för i boden var det ju sjukt varmt! Usch svetten bara rann på en därinne när luften stod stilla och solen stekte..Nå vi syns nästa helg :)

2010-04-18 @ 08:16:54
URL: http://uppfylldonskan.blogg.se/
Postat av: Lina

Stort GRATTIS! :)

2010-04-18 @ 10:38:11
URL: http://www.jaysblue.blogspot.com
Postat av: Emma

Grattis! vilken toppen kritik :)

2010-04-19 @ 10:05:06
URL: http://emaab.blogspot.com
Postat av: Sanna

sv, Okejokej! ja Lia älskar ju godis hon me men de har inte funkat vid hundmöten så ska testa med en nyleksak:P

O du har så fina hundar!=)

2010-04-19 @ 22:12:44
URL: http://mixandstaff.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0