Gårdagen

Jag skulle uppdatera bloggen igår kväll men den ville inte riktigt funka...

Gårdagen började med massa skratt! Jag gick ut med Mimmi på morgonen som vanligt. Det första hon gjorde var att springa rakt in i grillen (en sån där rund, med två hjul och ett ben utan hjul). Hon fastnade i den med halsbandet, fick en smärre panik och försökte springa ifrån den. Men hallå, hon satt ju fast i den med halsbandet! Mimmi skuttade så hon rev upp gruset på gården, grillen åkte efter henne... Och jag, taskig som jag är, bara stod och skrattade åt mitt klantbarn! Efter att ha kämpat i några meter ramlade hon omkull och där låg hon täckt med kol och med grillen över sig (som tur väger den nästan inget). Stackaren fick ligga kvar en liten stund medan jag återhämtat mig från skrattanfallet och torkat alla tårar, jag vet, jag är elak!

Eftermiddagen ägnades åt städning, vi lyckas alltid stöka till hemma under helgerna. Eftersom jag inte hade så bra koll på hundarna medan jag höll på att fixa och dona, delade jag av dem med ett kompostgaller. Tenny fick vara med Mimmi i sovrummet och Best, Puma & Fjant fick vara i resten av hemmet. Hundarna går jättebra ihop men jag känner att jag inte vill lämna Best & Tenny ensamma då Tenny är fortfarande så ny här. Besten är ju som han är - det tar tid att acceptera en ny familjemedlem och börja tycka om den. Det har inte varit några som helst bråktendenser från någon av dem och Besten har gjort ett flertal inviter till umgänge med Ten, men jag ville som sagt inte riskera, vi skyndar hellre långsamt och ser till att de bygger upp en ordentligt bra relation. Jag skulle kolla till hundarna och så kunde jag inte hitta Best. Såg sen att kompostgallret var lite flyttat, jag gick in i sovrummet och där låg Best bredvid Tenny i BIA-bädden och gav honom lite omvårdnad. Både Fjant och Ten är himla dåliga på att tvätta sig så Best sköter det åt dem. Det känns jättebra att det har gått så fort för Best med Tenny, det tog ju mycket längre tid för Best att börja tycka om Fjant t.ex. :D

Hemma har vi en trälåda som är fylld med leksaker som dogsen har fri tillgång på, den har stått i köket ett tag och jag tror nästan att de glömt bort att den fanns. Jag flyttade leksakslådan till vardagsrummet och det var rena julafton här hemma! De var sååå lyckliga! Tennisbollarna var populärast. Tenny fattade tycke för en mjuk liten fotboll, dock kom Fjant och Mimmi och stal den av honom och hade dragkamp med den vilket bollen ej överlede. Jag måste köpa en ny till Tenny, han tyckte ju så mycket om den!
Puma avnjöt en tennisboll i soffan :)Fjanten fick inte ha sin boll ifred för Tenny & Mimmimen sen tog de egna grejjer så Fjant fick ha lite lugn & romin finaste flicka! ♥Best kände sig för gammal och belevad för att leka, han tog en tupplur istället :)Tenny och hans älskade fotboll!
Kvällen ägnades åt träning - Best & Fjant fick hänga med på varsin cykeltur, Puma & Tenny fick köra DW och Mimmi Mus fick nöta allmänlydnaden :)


Kommentarer
Postat av: Ella

Hahaha, vilken släkt jag, Puma & Bronx har ;)Härligt med Best & Ten, tur att nån i familjen tar hand om allas hygien skratt2010-04-20 @ 20:58:49
URL: http://ellapuma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0