Fullt upp!

Våren är här och det känns jättekul att få tillbaka våra träningsrutiner! Under vintern blir det ju tyvärr inte lika mycket aktiviteter utomhus pga det kalla vädret, men nu så! De senaste dagarna ägnade vi oss åt lydnadsträning, cykelturer, DW, ringträning och promenader då förståss. Nu längtar jag till sandtaget blir helt snöfritt och torrt så vi kan åka dit med hundarna. De älskar verkligen att springa i backarna och busa! Jag kan tänka mig att Puma ser fram emot badsäsongen :) Hon älskar att bada! Mimmi ska få lära sig att simma och jag ska nog inhandla en flytväst till tjejen. Hoppas att Tenny tycker om simning, det är så bra träningsform. Och det är ju så härligt att spendera varma sommardagar vid sjön!

Nu ska jag och Fjanten ta en tur med cykeln, sen tänkte jag åka till stan med Tenny och ta en fika på Hundcafét :)

P.S. hemsidan är nu mer uppdaterad, skriv gärna en kommentar och tyck till!
Kommentarer
Postat av: Sofia

Såg att jag hade skrivit "kuperingen på ögonen", menade såklart på öronen. Jag har rätt så mycket att göra just nu med skola och magdans så hemsidan orkade jag inte med till slut, men hoppas att jag ska fixa en ny snart. En fråga bara: går Best, Ten och Fjant bra ihop? Eller är någon av de kastrerad? Tänkte att instinkterna kan vara så starka att det inte vore helt underligt om de inte fungerar med varandra eftersom de inte känner varandra sen innan.. Fjant kan jag förstå men Ten och Best, fungerar det helt utan problem? Ska inte vara negativ utan undrar bara.Kram Sofia =)

2010-04-14 @ 22:19:10
Postat av: Olga

Sofia,Ingen av killarna är kastrerad. Best är 9 år gammal, Tenny är 5 år och Fjanten är 16 månader och det funkar väldigt bra måste jag säga. Best och Fjant är bästa vänner, Besten avgudar verkligen Fjanten något enormt! Tenny och Fjant är bästisar de med :) Best & Ten är inte riktigt på samma nivå än, Tenny har ju bott här i just över en vecka och Best är en sån hund som behöver lite tid på sig för att börja tycka om andra hundar, i synnerhet hanar. Varken han eller Ten har visat några tendenser att mucka gräl, de är lugna och fina. De accepterar varandra men de umgås tyvärr inte så mycket inomhus än, men det kommer! Det händer ibland att de lägger sig och sover bredvid varandra och då är det faktiskt Best som tar initiativet vilket känns jättekul! Ute går de gärna bredvid och småslickar på varann :) Vi lägger stor vikt vid socialisering av de två och jag hoppas att Best så småningom utvecklar samma relation med Ten som han har med Fjant.

2010-04-15 @ 00:08:20
URL: http://ruffwood.se
Postat av: Sandra

Vilken snygg hemsida du har!

2010-04-15 @ 10:01:52
URL: http://snoomi.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0