Äntligen fredag!

Här är det i vanlig ordning fullt upp med hundträning och aktivering! Tur att man har hundarna så slipper man fundera på vad man ska göra om dagarna :)

Idag planerade jag att bada och göra vovvarna fina inför ÖNTeKs utställning. Men de slipper. Utställningen är inställd. Riktigt synd då jag verkligen såg så fram emot den! Men men, sånt som händer. Nu får vi längta till utställningen i Piteå den 15e maj istället. Jag ska göra min andra elevtjänstegöring som ringsekreterare den dagen jag inte ställer ut, ska bli riktigt kul! Jag måste kolla upp specialklubbsutställningar här uppe så jag kan boka in aspiranttjänstegöringarna också så jag blir klar med min auktorisation nån gång.

Mimmi fick prova gå med klövjeväskan igår, hon hade 250 gr på varje sida. Hon är ju inte så gammal så vi börjar tidigt med lätt. Hon tyckte det var jätteroligt att gå med väskan på, hon såg så stolt ut min lilla tös! Ska fixa en egen liten WP-sele till henne så hon får dra petflaskor så hon vänjer sig vid DW/WP med :) Lillan ska få göra en preliminär röntgen när hon är 7-8 månader så att vi får veta hennes ledstatus så att träningen kan läggas upp på bästa möjliga sätt för henne. Tenny ska röntgas han med. 

Dagens doggyaktivering såg ut som följande: jag tog Best och Puma på en långpromenad, Puma fick dra lätt med WP-selen och Besten gick med klövjan på. Mimmi fick gå en runda med sin lilla klövjeväska. Sen gick jag en DW-runda med Fjanten och Tenny Boy i skogen. Vi fick sällskap av Ella och hennes Puma. Så nu är dogsen trötta och nöjda och jag kan ta det lugnt en stund. När Daniel kommer hem blir det en långprom sen ska vi bosätta oss i soffan och mysa, det är ju faktiskt fredag idag :)

Kommentarer
Postat av: Ella

Fina Mimmi :)

2010-04-23 @ 17:10:19
URL: http://ellapuma.blogg.se/
Postat av: Linda Öberg

Vackra, vackra flicka, Mimmiliten!! :)

2010-04-24 @ 22:42:38
URL: http://lindaoberg.weebly.com
Postat av: Sanna

sv, jo jag drar alltid med min syster eller mor ut.. När ja har båda sj går de bra, då drar hon knappt men om dixie går före eller efter... ojoj då bli hon knäpp o ska dit direkt.. :P

men nu har de blivit lite bättre... blir mktmkt mer träning när vi flyttar till Kiruna!

2010-04-26 @ 20:25:45
URL: http://mixandstaff.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0